0
Gå vidare till innehåll
Nonna Elide
Sortiment
Recept
Om Nonna
Nonna Elide
Sortiment
Recept
Om Nonna
Sortiment
Recept
Om Nonna
Recept TACOS CON CHORIZO
chorizoTaco.jpg Bild 1 av
chorizoTaco.jpg
chorizoTaco.jpg

TACOS CON CHORIZO

0,00 US$

4 PERSONER | 20 MINUTER

Chorizotacos är ett enkelt och smakrikt grundrecept som snabbt blir en favorit på middagsbordet. Med Nonna Elides chorizofärs får du en fyllig och kryddig bas som passar perfekt i tacos. Här serverar vi dem med gräddfil, avokado, rödlök och färsk koriander för en balanserad kombination av krämighet och fräschör. Men det bästa med tacos är att du kan variera dem efter smak – lägg till dina favorittoppings och gör dem till dina egna!

Buen provecho!

Antal:
Lägg i kundvagnen

4 PERSONER | 20 MINUTER

Chorizotacos är ett enkelt och smakrikt grundrecept som snabbt blir en favorit på middagsbordet. Med Nonna Elides chorizofärs får du en fyllig och kryddig bas som passar perfekt i tacos. Här serverar vi dem med gräddfil, avokado, rödlök och färsk koriander för en balanserad kombination av krämighet och fräschör. Men det bästa med tacos är att du kan variera dem efter smak – lägg till dina favorittoppings och gör dem till dina egna!

Buen provecho!

4 PERSONER | 20 MINUTER

Chorizotacos är ett enkelt och smakrikt grundrecept som snabbt blir en favorit på middagsbordet. Med Nonna Elides chorizofärs får du en fyllig och kryddig bas som passar perfekt i tacos. Här serverar vi dem med gräddfil, avokado, rödlök och färsk koriander för en balanserad kombination av krämighet och fräschör. Men det bästa med tacos är att du kan variera dem efter smak – lägg till dina favorittoppings och gör dem till dina egna!

Buen provecho!

 

ingredienser

  • 400 g Nonna Elides chorizofärs

  • 3 dl gräddfil

  • 1-2 stor avokado, skivad eller tärnad

  • 1 liten rödlök, finhackad

  • Färsk koriander, hackad

  • 1–2 lime, skurna i klyftor

  • 8–12 majs- eller vetetortillas

 

 

Gör så här

  • Stek Nonna Elides chorizofärs i en panna på medelhög värme. Bryt upp färsen med en slev och låt den bli genomstekt och gyllene, cirka 6–8 minuter. Servera direkt från pannan eller lägg över i en serveringskål.

  • Lägg finhackad rödlök, hackad koriander, limeklyftor och avokadoskivor eller -bitar i separata skålar. Häll gräddfilen i en serveringsskål.

  • Värm majs- eller vetetortillas i en torr stekpanna, ugn eller mikrovågsugn tills de är mjuka och ljumna.

  • Ställ fram alla skålar på bordet tillsammans med tortillorna och låt var och en montera sina egna tacos med chorizofärs, gräddfil, rödlök, koriander, avokado och limejuice.

 

 

Mat blir som bäst när den lagas med kärlek

Välj Nonna Elide för lite mer amore i vardagen

Följ oss på Instagram för att ta del av inspiration, nyheter och tävlingar

🍂 Nytt recept på hemsidan! Vi har gjort en höstig “Alla boscaiola” med Nonna Elides Capricci, salsiccia och #svamp – perfekt för kyliga dagar. 🍄 Enkelt, smakrikt och fullt av italienska smaker! Kolla in hela recept
Nytt recept ute på hemsidan! 🎉🍽️ Den här gången sätter vi fokus på vår Salsiccia rökt paprika, som ger rätten Ris med Salsiccia en riktigt god och fyllig smak. Perfekt för höstmiddagar när