0
Gå vidare till innehåll
Nonna Elide
Sortiment
Recept
Om Nonna
Nonna Elide
Sortiment
Recept
Om Nonna
Sortiment
Recept
Om Nonna
Recept SALSICCIA MED HONUNGSROSTAD BRYSSELKÅL
image.jpg Bild 1 av
image.jpg
image.jpg

SALSICCIA MED HONUNGSROSTAD BRYSSELKÅL

0,00 US$

3–4 PORTIONER | 30 MINUTER

Brysselkål smakar fantastiskt gott rostad i ugn tillsammans med salsiccia, honung och rosmarin. Ett måste på julbordet, men också gott som tillbehör till flertalet rätter. Prova att servera som tillbehör till helstekt kyckling med potatisklyftor.

Antal:
Lägg i kundvagnen

3–4 PORTIONER | 30 MINUTER

Brysselkål smakar fantastiskt gott rostad i ugn tillsammans med salsiccia, honung och rosmarin. Ett måste på julbordet, men också gott som tillbehör till flertalet rätter. Prova att servera som tillbehör till helstekt kyckling med potatisklyftor.

3–4 PORTIONER | 30 MINUTER

Brysselkål smakar fantastiskt gott rostad i ugn tillsammans med salsiccia, honung och rosmarin. Ett måste på julbordet, men också gott som tillbehör till flertalet rätter. Prova att servera som tillbehör till helstekt kyckling med potatisklyftor.

ingredienser

  • 1 paket Nonna Elide Salsiccia Original eller 1 paket Nonna Elide Salsicciafärs Naturell

  • 500 g brysselkål

  • 1 msk balsamico

  • 1 msk olivolja

  • 1 msk flytande honung

  • 3 kvistar rosmarin

  • 1 dl riven parmesan

  • Salt och svartpeppar

 

 

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200 C.

  • Börja med att snitta korvarna och skrapa loss innehållet med kniv. Hacka till en grov färs.

  • Rensa och halvera brysselkålen. Sprid ut dem på en plåt med bakplåtspapper tillsammans med salsicciafärsen och rosmarin. Ringla över olivolja, balsamico och honung.

  • Rosta i mitten av ungen i ca 20 minuter. Ta ut och smaka av med salt och svartpeppar. Servera toppat med riven parmesan.

 

 

Mat blir som bäst när den lagas med kärlek

Välj Nonna Elide för lite mer amore i vardagen

Följ oss på Instagram för att ta del av inspiration, nyheter och tävlingar

🍂 Nytt recept på hemsidan! Vi har gjort en höstig “Alla boscaiola” med Nonna Elides Capricci, salsiccia och #svamp – perfekt för kyliga dagar. 🍄 Enkelt, smakrikt och fullt av italienska smaker! Kolla in hela recept
Nytt recept ute på hemsidan! 🎉🍽️ Den här gången sätter vi fokus på vår Salsiccia rökt paprika, som ger rätten Ris med Salsiccia en riktigt god och fyllig smak. Perfekt för höstmiddagar när