4 PERSONER | 40 MINUTER
Chorizo och potatis – en oslagbar kombination som alltid levererar! Det här enkla grundreceptet bjuder på massor av smak och är lika gott till frukost som till lunch. Inspirerade av mexikansk matkultur, där kvalitativa råvaror står i fokus, har vi gjort vår version med Nonna Elides chorizofärs. Till skillnad från mexikansk chorizo, som ofta innehåller chili, kryddas vår färs med pimentón – rökt paprika – för en rund och fyllig smak.
I Mexiko serveras papas con chorizo gärna som den är eller som fyllning i tacos eller burritos. Lägg till stekta ägg, avokado eller frijoles refritos (refried beans) för en extra mättande måltid. Ett enkelt recept som är lika gott varje gång!
4 PERSONER | 40 MINUTER
Chorizo och potatis – en oslagbar kombination som alltid levererar! Det här enkla grundreceptet bjuder på massor av smak och är lika gott till frukost som till lunch. Inspirerade av mexikansk matkultur, där kvalitativa råvaror står i fokus, har vi gjort vår version med Nonna Elides chorizofärs. Till skillnad från mexikansk chorizo, som ofta innehåller chili, kryddas vår färs med pimentón – rökt paprika – för en rund och fyllig smak.
I Mexiko serveras papas con chorizo gärna som den är eller som fyllning i tacos eller burritos. Lägg till stekta ägg, avokado eller frijoles refritos (refried beans) för en extra mättande måltid. Ett enkelt recept som är lika gott varje gång!