0
Gå vidare till innehåll
Nonna Elide
Sortiment
Recept
Om Nonna
Nonna Elide
Sortiment
Recept
Om Nonna
Sortiment
Recept
Om Nonna
Recept Capricci alla Boscaiola
svampsalsiccia-8.jpg Bild 1 av
svampsalsiccia-8.jpg
svampsalsiccia-8.jpg

Capricci alla Boscaiola

0,00 US$

4 PORTIONER | 45 MINUTER

"Alla boscaiola," eller "skogsarbetarens stil," är ett klassiskt italienskt recept som kombinerar svamp, salsiccia och tomat i en fyllig pastasås. Du kan använda dina favoritsvampar – vi har valt kastanjechampinjoner och shiitake. Denna version med Nonna Elides Capricci-pasta och salsiccia passar perfekt för middagar när du vill ha en enkel italiensk rätt med mycket smak.

Antal:
Lägg i kundvagnen

4 PORTIONER | 45 MINUTER

"Alla boscaiola," eller "skogsarbetarens stil," är ett klassiskt italienskt recept som kombinerar svamp, salsiccia och tomat i en fyllig pastasås. Du kan använda dina favoritsvampar – vi har valt kastanjechampinjoner och shiitake. Denna version med Nonna Elides Capricci-pasta och salsiccia passar perfekt för middagar när du vill ha en enkel italiensk rätt med mycket smak.

4 PORTIONER | 45 MINUTER

"Alla boscaiola," eller "skogsarbetarens stil," är ett klassiskt italienskt recept som kombinerar svamp, salsiccia och tomat i en fyllig pastasås. Du kan använda dina favoritsvampar – vi har valt kastanjechampinjoner och shiitake. Denna version med Nonna Elides Capricci-pasta och salsiccia passar perfekt för middagar när du vill ha en enkel italiensk rätt med mycket smak.

 

ingredienser

  • Olivolja

  • 1 lök

  • 300 g Nonna Elide Salsiccia eller Salsicciafärs

  • 100 ml vitt vin

  • 300 g champinjoner

  • 100 ml tomatpassata

  • 350 g Nonna Elide Capricci

  • Salt

  • Färsk persilja

 

 

Gör så här

  • Hetta upp lite olivolja i en stor panna på medelvärme och tillsätt den hackade löken. Fräs tills den mjuknar.

  • Ta bort skinnet från Salsiccian och stek tills den får färg, samtidigt som du delar den i mindre bitar.

  • När salsiccian fått färg, häll i vitt vin och låt alkoholen avdunsta.

  • Tillsätt de sköljda och grovt hackade champinjonerna. Låt dem steka några minuter.

  • Häll i tomatpassatan och låt såsen sjuda i cirka 25 minuter på låg värme.

  • Koka Nonna Elide Capricci i saltat vatten enligt anvisningarna, och blanda dem med såsen och en skvätt pastavatten.

  • Koka i ytterligare 2 minuter på hög värme. Smaka av med salt och garnera med färsk persilja före servering.

 

 

Mat blir som bäst när den lagas med kärlek

Välj Nonna Elide för lite mer amore i vardagen

Följ oss på Instagram för att ta del av inspiration, nyheter och tävlingar

🍂 Nytt recept på hemsidan! Vi har gjort en höstig “Alla boscaiola” med Nonna Elides Capricci, salsiccia och #svamp – perfekt för kyliga dagar. 🍄 Enkelt, smakrikt och fullt av italienska smaker! Kolla in hela recept
Nytt recept ute på hemsidan! 🎉🍽️ Den här gången sätter vi fokus på vår Salsiccia rökt paprika, som ger rätten Ris med Salsiccia en riktigt god och fyllig smak. Perfekt för höstmiddagar när