Chorizognocchi
3 personer | 20 minuter
Catarina Königs krämiga chorizognocchi passar utmärkt som lite lyxigare vardagsmiddag. Busenkel, snabblagad och otroligt god!
Tips! Testa göra receptet med någon av våra goda salsicciakorvar.
Catarina Königs krämiga chorizognocchi passar utmärkt som lite lyxigare vardagsmiddag. Busenkel, snabblagad och otroligt god!
Tips! Testa göra receptet med någon av våra goda salsicciakorvar.
200 g Nonna Elide Chorizo Orginal
500 g Nonna Elide Gnocchi
1 banan schalottenlök, finhackad
2 msk smör
30 g babyspenat
1 stor vitlöksklyfta
4 dl vispgrädde
Salt och nymalen svartpeppar
Finhacka och fräs löken mjuk och glansig i smör.
Lägg ett snitt i korven och plocka ut chorizofärsen. Dra isär inanmätet till en fin färs med två gafflar.
Vänd i chorizofärsen i setkpannan och låt den brynas på med löken.
Ha i babyspenat och riven vitlök, låt småfräsa ihop och häll sedan på grädde.
Låt reducera till en krämig sås.
Koka gnocchi’n i saltat vatten. När gnocchi’n flyter upp till ytan är den färdig (ca 1 minut).
Häll av vattnet och blanda gnocchi’n med den krämiga chorizosåsen.
Toppa med babyspenat och massa riven parmesan och servera direkt!