recept | Piadina med rostad paprika och feta
 

Piadina med rostad paprika och feta

4 personer | 15 minuter

Piadina är ett tunnbröd bakat på olivolja från norra Italien som passar perfekt som ett värmande mellanmål, en snabb lunch eller som tilltugg till festen eller soffmyset.

Skär piadinan i trekanter och servera som tilltugg eller ät som en hel måltid med en krispig sallad vid sidan av.

Buon appetito!

ingredienser

  • 1 förpackning Nonna Elide Piadina

  • 200 g strimlad grillad paprika

  • 150 g fetaost

  • 50 g bladspenat

  • Olivolja

  • Chiliflakes (valfritt)

  • Salt och svartpeppar

gör så här

  • Tillaga en piadina i taget: Hetta upp lite olivolja i en stekpanna på låg medelvärme och lägg i ett bröd.

  • Fördela paprika, bladspenat och smulad fetaost över halva brödet. Ringla över lite olivolja. Salta och peppra efter eget tycke. Strö eventuellt över lite chiliflakes för att addera hetta.

  • Vik brödet på mitten och stek på båda sidorna. Piadinan är klar när brödet fått färg och fyllningen blivit varmt och osten börjat smälta.

  • Skär piadinan i trekanter och servera som tilltugg eller som en hel måltid med en krispig sallad vid sidan om.

 
Bakgrund.png

Relaterade produkter

 

Piadina

480 g